banner4banner5banner2banner1
Inloggen

Registreren


Hoogfrequent armaturen is onderdeel van Naturalite Benelux B.V.

 

 
Adres:Telefoon:

Email:
Ruinerdijk 20
7964 KW Ansen
Nederland

0522 - 473161
Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.30 t/m 17.00 uur telefonisch bereikbaar.


Gegevens: www.naturalite.nl
Kamer van Koophandel: 52846962
BTW nummer: 850627266B01
Bankrekeningnummer: 11.49.47.325
t.n.v. NaturaLite Benelux BV
IBAN: NL14 RABO 0114947325
BIC: RABONL2u

 

Alle prijzen in deze webwinkel zijn inclusief 21 % BTW.

Verzendkosten

Wij besteden veel aandacht aan het verpakken van onze artikelen om er voor te zorgen dat uw bestelling onbeschadigd bij u arriveert.
Voor Nederland bedragen de verzend- en verpakkingskosten € 9,70 incl. BTW.
Voor België en Luxemburg bedragen deze kosten € 14,55 incl. BTW.
Bestelt u echter boven  € 350,-  incl. BTW, dan hoeft u géén verzendkosten te betalen.
Uw bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden, mocht er een levertijd zijn dan krijgt u hiervan per email bericht.
U krijgt een track&trace nummer per email zodat u de bestelling kunt volgen, of de afleverdag of aflevertijd kunt aanpassen.

Afhalen
U krijgt zodra uw bestelling aan de transporteur wordt aangeboden een Track&Trace code per email toegestuurd. Deze T&T code kunt u gebruiken om het aflever adres te wijzigen in een afhaalpunt bij u in de buurt.

Aangepaste armaturen of armaturen op maat
U kunt bij ons armaturen helemaal op maat laten maken, maar ook standaard armaturen aan uw wensen aanpassen. Deze artikelen worden niet teruggenomen.

Garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Op True-Light daglichtlampen  ontvangt u zelfs 2 jaar garantie en op Ribag armaturen 5 jaar garantie!
Dit betekend dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. De garantieperiode gaat in op de factuurdatum.

Indirecte kosten, veroorzaakt door het buitenbedrijf zijn van het defecte artikel, komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Breuk bij levering
De producten die verstuurd worden zijn door ons met zorg verpakt. Hoewel dit de kans op breuk enorm verkleint, komt breuk heel soms toch voor. Bij levering van de zending vragen wij u de zending te accepteren en te controleren. Indien er breuk geconstateerd wordt verzoeken wij u dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden om voor vervanging in aanmerking te komen.

Herroepingstermijn en retourkosten

U heeft 14 dagen de tijd om de ontvangen producten zonder opgaaf van redenen te retourneren, te beginnen op de dag van levering van de producten. De producten kunnen alleen in de originele, onbeschadigde verpakking terug. We zullen het volledige aankoopbedrag terugbetalen, inclusief de berekende verzendkosten. Mocht u een deel van de bestelling terugsturen, worden er geen verzendkosten vergoed. De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. De wet koop op afstand geldt alleen voor consumentenaankoop. Voor de terugbetaling hebben we uw bankgegevens nodig. Houd er rekening mee dat het bankrekeningnummer dat u opgeeft, hetzelfde moet zijn als die waar u de betaling aan de webshop mee gedaan heeft om frauduleuze terugbetalingen te voorkomen. Het terugbetalen van de ontvangen producten zal binnen 14 dagen geschieden. Om voor vergoeding van de teruggestuurde artikelen in aanmerking te komen dienen uw gegevens, het liefst in de vorm van een kopie van de factuur, in de doos van de teruggestuurde artikelen te zitten met daarop uw bankrekeningnummer.


Zonder gegevens in de doos is het voor ons niet mogelijk om te achterhalen van wie de teruggestuurde artikelen zijn. De artikelen kunnen naar bovenstaand adres gezonden worden.